Зачекайте...

Спеціальності

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 29

Регіон

ОКР

Напрям підготовки

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2015 | 2015

харчові технології та інженерія

ВМ 175 / БМ 88
Бакалавр , денна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива

Предмети

Математика, профільний
Українська мова та література
Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова) або Хімія
Прохідний бал
624.2
Поданих заяв
185

харчові технології та інженерія

ВМ 235 / БМ 78
Бакалавр , денна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу

Предмети

Математика, профільний
Українська мова та література
Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова) або Хімія
Прохідний бал
635.9
Поданих заяв
266

харчові технології та інженерія

ВМ 175 / БМ 53
Бакалавр , денна форма
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів

Предмети

Математика, профільний
Українська мова та література
Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова) або Хімія
Прохідний бал
605.3
Поданих заяв
163

харчові технології та інженерія

ВМ 175 / БМ 44
Бакалавр , денна форма
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства

Предмети

Математика, профільний
Українська мова та література
Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова) або Хімія
Прохідний бал
596.2
Поданих заяв
166

харчові технології та інженерія

ВМ 29 / БМ 9
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , денна форма
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів

Предмети

Фаховий іспит, профільний
Прохідний бал
6.9
Поданих заяв
15

харчові технології та інженерія

ВМ 15 / БМ 8
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки) , денна форма
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства

Предмети

Фаховий іспит, профільний
Прохідний бал
6.21
Поданих заяв
21

харчові технології та інженерія

ВМ 30 / БМ 7
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива

Предмети

Фаховий іспит, профільний
Прохідний бал
7.21
Поданих заяв
11

харчові технології та інженерія

ВМ 30 / БМ 7
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів

Предмети

Фаховий іспит, профільний
Прохідний бал
7.83
Поданих заяв
9

харчові технології та інженерія

ВМ 15 / БМ 7
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства

Предмети

Фаховий іспит, профільний
Прохідний бал
6.07
Поданих заяв
9

харчові технології та інженерія

ВМ 30 / БМ 4
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів

Предмети

Фаховий іспит, профільний
Прохідний бал
6.61
Поданих заяв
6