Зачекайте...
Канал

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 17

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 82 / БМmax 75 / К 7

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
71
Конкурс на бюджет
0.89
Поданих заяв 2018
90
Конкурс на бюджет 2018
1.12
Поданих заяв 2017
189
Конкурс на бюджет 2017
2.52

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 110 / БМ 40 / К 70

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1
Фаховий іспит (додатковий) (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
66
Конкурс на бюджет
1.65
Поданих заяв 2018
86
Поданих заяв 2017
70

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 25 / БМ 15 / К 10

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.05.2021 (1р 9м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1
Фаховий іспит (додатковий) (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
31
Конкурс на бюджет
2.07
Поданих заяв 2018
19
Поданих заяв 2017
16

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 13 / БМ 13

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
19
Конкурс на бюджет
1.38
Поданих заяв 2018
90
Конкурс на бюджет 2018
1.12
Поданих заяв 2017
189
Конкурс на бюджет 2017
2.52

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 20 / БМ 6 / К 14

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
Поданих заяв
12
Конкурс на бюджет
2
Поданих заяв 2018
4
Поданих заяв 2017
1

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 35 / БМmax 5 / К 30

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-25.08.2023 (4р 0м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
8
Конкурс на бюджет
1.6
Поданих заяв 2018
4
Конкурс на бюджет 2018
1.33

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 30 / БМ 2 / К 28

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.08.2022 (3р 0м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
Поданих заяв
17
Конкурс на бюджет
8.5
Поданих заяв 2018
2
Поданих заяв 2017
10

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 20 / К 20

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-25.08.2023 (4р 0м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
4
Конкурс на бюджет 2018
1.33

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Магістр • заочна форма • 02.12.2019-15.03.2021 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1
Фаховий іспит (додатковий) (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
14
Поданих заяв 2017
8

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 54 / К 54

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 3
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 3
Поданих заяв
1
Поданих заяв 2018
4
Поданих заяв 2017
1