Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 12

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 50 / БМmax 11 / К 39

Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
76
Конкурс на бюджет
6.36
Поданих заяв 2018
36
Конкурс на бюджет 2018
0.42
Поданих заяв 2017
59
Конкурс на бюджет 2017
2.46

Харчові технології ВМ 40 / БМ 10 / К 30

Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Фахове випробування , k=0
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
39
Конкурс на бюджет
3.9
Поданих заяв 2018
11
Поданих заяв 2017
26

Харчові технології ВМ 25 / БМmax 3 / К 22

Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
3
Конкурс на бюджет
0.67
Поданих заяв 2018
8
Поданих заяв 2017
8
Конкурс на бюджет 2017
0.8

Харчові технології ВМ 24 / БМ 2 / К 22

Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
4
Конкурс на бюджет
2
Поданих заяв 2018
2
Поданих заяв 2017
1

Харчові технології ВМ 20 / БМ 1 / К 19

Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Фахове випробування , k=0
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
11
Конкурс на бюджет
11
Поданих заяв 2018
10
Поданих заяв 2017
12

Харчові технології ВМ 50 / К 47

Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
2
Поданих заяв 2017
1

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Фахове випробування , k=0
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
11
Поданих заяв 2017
26

Харчові технології ВМ 25 / К 24

Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
7
Поданих заяв 2018
4
Поданих заяв 2017
7

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Фахове випробування , k=0
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
2
Поданих заяв 2018
10
Поданих заяв 2017
12

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
4
Поданих заяв 2017
7