ОНАХТ
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | О | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Бакалавр |
менеджмент, факультет: Факультет менеджменту, маркетингу і логістики |
19 | 75 | 0 | 7 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Історія України 0.3 |
Бакалавр |
комп’ютерна інженерія, факультет: Факультет інформаційних технологій та кібербезпеки |
2 | 55 | 0 | 0 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 0.3 |
Бакалавр |
комп’ютерні науки, факультет: Факультет інформаційних технологій та кібербезпеки |
2 | 10 | 0 | 1 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 0.3 |
Бакалавр |
товарознавство і торговельне підприємництво, факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства |
7 | 75 | 0 | 3 |
Математика 0.3 Географія 0.3 Українська мова та література 0.3 |
Бакалавр |
туризм, факультет: Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу |
194 | 60 | 0 | 10 |
Історія України 0.3 Географія 0.3 Українська мова та література 0.3 |
Бакалавр |
маркетинг, факультет: Факультет менеджменту, маркетингу і логістики |
6 | 30 | 0 | 0 |
Історія України 0.3 Математика 0.3 Українська мова та література 0.3 |
Бакалавр |
облік і аудит, факультет: Факультет економіки, бізнесу і контролю |
15 | 150 | 3 | 7 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Історія України 0.3 |
Бакалавр |
нафтогазова справа, факультет: Факультет прикладної екології, енергетики та нафтогазових технологій |
3 | 25 | 0 | 2 |
Математика 0.3 Фізика 0.3 Українська мова та література 0.3 |
Бакалавр |
економіка підприємства, факультет: Факультет економіки, бізнесу і контролю |
15 | 80 | 0 | 5 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Історія України 0.3 |
Бакалавр |
готельно-ресторанна справа, факультет: Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу |
292 | 75 | 0 | 27 |
Українська мова та література 0.3 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 0.3 Географія 0.3 |
Бакалавр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива |
5 | 115 | 0 | 1 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 0.3 |
Бакалавр |
екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування, факультет: Факультет прикладної екології, енергетики та нафтогазових технологій |
8 | 100 | 0 | 1 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Географія 0.3 |
Бакалавр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства |
1 | 115 | 0 | 0 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 0.3 |
Бакалавр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології вина та нанобіотехнологій |
5 | 115 | 0 | 1 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 0.3 |
Бакалавр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу |
9 | 185 | 0 | 2 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 0.3 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
облік і аудит, факультет: Факультет економіки, бізнесу і контролю |
2 | 40 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, факультет: Факультет автоматизації, електромеханіки, комп’ютерних систем і управління |
5 | 20 | 0 | 2 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
нафтогазова справа, факультет: Факультет прикладної екології, енергетики та нафтогазових технологій |
2 | 15 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
інженерна механіка, факультет: Факультет технологічного обладнання, пакування та технічного дизайну |
3 | 50 | 0 | 2 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
готельно-ресторанна справа, факультет: Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу |
7 | 15 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
електромеханіка, факультет: Факультет автоматизації, електромеханіки, комп’ютерних систем і управління |
1 | 15 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
готельно-ресторанна справа, факультет: Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу |
2 | 0 | 0 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
комп’ютерна інженерія, факультет: Факультет інформаційних технологій та кібербезпеки |
2 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 0 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
менеджмент, факультет: Факультет менеджменту, маркетингу і логістики |
7 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 0 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
комп’ютерні науки, факультет: Факультет інформаційних технологій та кібербезпеки |
5 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 0 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
комп’ютерна інженерія, факультет: Факультет інформаційних технологій та кібербезпеки |
7 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 0 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива, технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів |
4 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 0 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива, технології зберігання і переробки зерна |
3 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 0 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства, технології зберігання, консервування та переробки молока |
4 | 0 | 0 | 1 |
Фаховий іспит 0 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології вина та нанобіотехнологій, технології продуктів бродіння і виноробства |
5 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 0 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства, технології зберігання, консервування та переробки м’яса |
1 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 0 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 2 роки) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива, технології зберігання і переробки зерна |
25 | 20 | 0 | 18 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 2 роки) |
облік і аудит, факультет: Факультет економіки, бізнесу і контролю |
37 | 40 | 0 | 31 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 2 роки) |
комп’ютерна інженерія, факультет: Факультет інформаційних технологій та кібербезпеки |
37 | 15 | 0 | 5 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 2 роки) |
комп’ютерні науки, факультет: Факультет інформаційних технологій та кібербезпеки |
35 | 15 | 0 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 2 роки) |
товарознавство і торговельне підприємництво, факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства |
27 | 25 | 0 | 20 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 2 роки) |
менеджмент, факультет: Факультет менеджменту, маркетингу і логістики |
3 | 15 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 2 роки) |
економіка підприємства, факультет: Факультет економіки, бізнесу і контролю |
28 | 40 | 0 | 23 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 2 роки) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства, технології зберігання, консервування та переробки молока |
2 | 15 | 0 | 2 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 2 роки) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства, технології зберігання, консервування та переробки м’яса |
5 | 15 | 0 | 4 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 2 роки) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива, технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів |
28 | 20 | 0 | 16 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
маркетинг, факультет: Факультет менеджменту, маркетингу і логістики |
5 | 15 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства, технології зберігання та переробки водних біоресурсів |
6 | 15 | 0 | 4 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
менеджмент, факультет: Факультет менеджменту, маркетингу і логістики |
42 | 25 | 0 | 13 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, факультет: Факультет автоматизації, електромеханіки, комп’ютерних систем і управління |
17 | 45 | 0 | 8 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
нафтогазова справа, факультет: Факультет прикладної екології, енергетики та нафтогазових технологій |
13 | 15 | 0 | 11 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
інженерна механіка, факультет: Факультет технологічного обладнання, пакування та технічного дизайну |
5 | 50 | 0 | 5 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
туризм, факультет: Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу |
65 | 30 | 0 | 15 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
енергомашинобудування, факультет: Факультет низькотемпературної техніки і технології |
14 | 90 | 0 | 14 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
облік і аудит, факультет: Факультет економіки, бізнесу і контролю |
30 | 40 | 0 | 21 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
готельно-ресторанна справа, факультет: Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу |
60 | 40 | 0 | 35 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
економіка підприємства, факультет: Факультет економіки, бізнесу і контролю |
14 | 40 | 0 | 6 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
електромеханіка, факультет: Факультет автоматизації, електромеханіки, комп’ютерних систем і управління |
6 | 15 | 0 | 5 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування, факультет: Факультет прикладної екології, енергетики та нафтогазових технологій |
4 | 15 | 0 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива, технології зберігання і переробки зерна |
13 | 20 | 0 | 10 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства, технології зберігання, консервування та переробки молока |
5 | 15 | 0 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства, технології зберігання, консервування та переробки м’яса |
3 | 15 | 0 | 2 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива, технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів |
8 | 20 | 0 | 6 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології вина та нанобіотехнологій, технології продуктів бродіння і виноробства |
8 | 20 | 0 | 8 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу, технології харчування |
51 | 50 | 0 | 43 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства, технології жирів і жирозамінників |
7 | 15 | 0 | 6 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 3 роки) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології вина та нанобіотехнологій, технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
1 | 15 | 0 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 4 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства, технології зберігання, консервування та переробки молока |
1 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 0 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 4 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства, технології зберігання, консервування та переробки м’яса |
3 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 0 |
Спеціаліст |
менеджмент, факультет: Факультет менеджменту, маркетингу і логістики, менеджмент організацій і адміністрування |
35 | 50 | 0 | 25 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
товарознавство і торговельне підприємництво, факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства, товарознавство та експертиза в митній справі |
8 | 10 | 0 | 4 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива, технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів |
20 | 70 | 0 | 5 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства, технології зберігання та переробки водних біоресурсів |
5 | 40 | 0 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива, технології зберігання і переробки зерна |
42 | 120 | 1 | 23 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування, факультет: Факультет прикладної екології, енергетики та нафтогазових технологій, екологічна безпека |
1 | 30 | 0 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
машинобудування, факультет: Факультет технологічного обладнання, пакування та технічного дизайну, обладнання переробних і харчових виробництв |
7 | 120 | 1 | 4 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування, факультет: Факультет прикладної екології, енергетики та нафтогазових технологій, прикладна екологія та збалансоване природокористування |
1 | 15 | 0 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
облік і аудит, факультет: Факультет економіки, бізнесу і контролю, облік і аудит |
43 | 120 | 0 | 41 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
економіка підприємства, факультет: Факультет економіки, бізнесу і контролю, економіка підприємства |
55 | 50 | 0 | 38 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу, технології харчування |
32 | 65 | 0 | 9 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства, технології зберігання, консервування та переробки молока |
7 | 40 | 0 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології вина та нанобіотехнологій, технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
1 | 50 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
комп’ютерні науки, факультет: Факультет інформаційних технологій та кібербезпеки, інформаційні технології проектування |
9 | 25 | 0 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства, технології зберігання, консервування та переробки м’яса |
14 | 40 | 0 | 9 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування, факультет: Факультет прикладної екології, енергетики та нафтогазових технологій, екологія та охорона навколишнього середовища |
8 | 40 | 0 | 7 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
нафтогазова справа, факультет: Факультет прикладної екології, енергетики та нафтогазових технологій, газонафтопроводи та газонафтосховища |
5 | 25 | 0 | 5 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології вина та нанобіотехнологій, технології продуктів бродіння і виноробства |
15 | 40 | 1 | 10 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
готельно-ресторанна справа, факультет: Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу, готельна і ресторанна справа |
99 | 40 | 0 | 17 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування, факультет: Факультет прикладної екології, енергетики та нафтогазових технологій, екологічний контроль та аудит |
4 | 30 | 0 | 2 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
енергомашинобудування, факультет: Факультет низькотемпературної техніки і технології, кріогенна техніка і технології |
1 | 20 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
комп’ютерна інженерія, факультет: Факультет інформаційних технологій та кібербезпеки, комп’ютерні системи та мережі |
18 | 25 | 0 | 10 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
енергомашинобудування, факультет: Факультет низькотемпературної техніки і технології, холодильні машини і установки |
44 | 50 | 0 | 15 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, факультет: Факультет автоматизації, електромеханіки, комп’ютерних систем і управління, автоматизоване управління технологічними процесами |
11 | 80 | 0 | 11 |
Фаховий іспит 1 |
Магістр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу, технології харчування |
15 | 20 | 0 | 6 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Магістр |
економіка підприємства, факультет: Факультет економіки, бізнесу і контролю, економіка підприємства |
39 | 15 | 0 | 15 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Магістр |
машинобудування, факультет: Факультет технологічного обладнання, пакування та технічного дизайну, обладнання переробних і харчових виробництв |
3 | 5 | 0 | 2 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Магістр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства, технології зберігання, консервування та переробки м’яса |
2 | 15 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Бакалавр |
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, факультет: Факультет автоматизації, мехатроніки та робототехніки |
0 | 120 | 0 | 0 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Фізика 0.3 |
Бакалавр |
енергомашинобудування, факультет: Факультет низькотемпературної техніки і технології |
0 | 90 | 0 | 0 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Фізика 0.3 |
Бакалавр |
електромеханіка, факультет: Факультет автоматизації, мехатроніки та робототехніки |
0 | 50 | 0 | 0 |
Фізика 0.3 Математика 0.3 Українська мова та література 0.3 |
Бакалавр |
інженерна механіка, факультет: Факультет енергоменеджменту, технологічного обладнання та технічного дизайну |
0 | 80 | 0 | 0 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Фізика 0.3 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
менеджмент, факультет: Факультет менеджменту, маркетингу і логістики |
0 | 15 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування, факультет: Факультет прикладної екології, енергетики та нафтогазових технологій |
0 | 15 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
економіка підприємства, факультет: Факультет економіки, бізнесу і контролю |
0 | 40 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання, тер. нав. - 2 роки) |
інженерна механіка, факультет: Факультет енергоменеджменту, технологічного обладнання та технічного дизайну |
0 | 50 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |